Setuppet er præcist, som vi vil have det! – Louise Testrup, LivePro.

Hvem er LivePro

LivePro er en virksomhed i vækst. i 2020 har parret Louise og Simon haft mere at lave end de havde forestillet sig, da pandemien brød ud. De har været nødt til, at ansætte ekstra mandskab og endeligt, anskaffe sig et setup mere fra Video People til, at løse de mange opgaver de får ind. LivePro har siden 2015 slået sig op på, at være eksperter i professionel brug af Facebook Live, streaming af konferencer og events. Og som om det ikke var nok, så rådgiver de andre virksomheder om brug af live streaming.

Louise Testrup

Partner og koordinerende producer
Louise er uddannet Eventkoordinator og har den koordinerende rolle i LivePro.

Simon Testrup

Partner og teknisk ansvarlig
Simon er uddannet inden for IT og har derfor en naturlig teknisk tilgang til deres produktioner.

Alt-i-én

Som produktionsselskab kan man komme ud for lidt af hvert, så det var vigtigt for LivePro, at det nye setup kunne supplere som hybrid mellem énmandsproduktioner og større opsætninger. Så hvad enten man vil tilslutte robotkameraer over NDI eller håndførte kameraer med SDI skulle den nye løsning kunne understøtte dette. Resultatet blev en kompakt trolley med tilslutninger til enhver situation. vMix og kameraer styres på den blå Skaarhoj controller, som Video People har programmeret efter LivePros ønsker, så de har let og enkel adgang til alle gængse funktioner.

Specs

 • vMix Trolley – Kan betjenes af én person

 • Mulighed for tilslutning af eget lyd-interface
 • Switch for tilslutning af NDI kilder med PoE+

 • 4 x SDI ind 1 x HDMI + SDI ud

 • Op til 4 vMix Call gæster

 • Titler og grafik
 • Optag multi, clean feed, PGM og stream til 3 destinationer

 • 2 x BirdDog P200 PTZ kameraer
 • Strøm, kontrol og video i ét 50 m kabel mellem kamera og trolley

 • Skaarhoj/Video People vMix+Camera controller
 • Indbygget VPRS – Video People Remote Support

Skal Video People bygge dit næste setup?

Er du i tvivl om, hvad du egentlig er ude efter? Hos Video People bruger vi god tid på, at finde ud af, hvad der er det rigtige til dig.

Introduktion
Vis os hvordan du arbejder. Hvad, hvor og til hvem. Vi vil snakke med alle fra teknikeren til økonomichefen. Alle bliver hørt og vi kommer helt rigtigt fra start. Sammen finder vi frem til, hvad du gerne vil opnå og undgå. Vi forstår din vision og hjælper dig med at komme hurtigere derhen, og videre derfra.

Projektering
Vi bliver enige om din løsning. Der laves en plan for, hvad der sker efter kortet er swip’et. Vi samler, konfigurerer og leder hele projektet på rette vej.

Installation
Vi installerer, tester og sørger for, at alt kører. Vi underviser dig i din nye løsning og sikrer, at du er klar til at bruge den.

Service
Efterfølgende står vi klar til at hjælpe, hvis det brænder på og til fortsat at udvikle dine værktøjer, så teknikken ikke spænder ben for dine ambitioner. Vi tilbyder også mandskab til produktion og kan hjælpe med, at træne din nye videomedarbejder.