Indlæg af: Mads Bolding, Projektleder hos Video People.

Mange Danskere er blevet henvist til hjemmekontoret, børnepasning og i sidste ende isolation.

Jeg arbejder også hjemmefra. Min datter og søn er hjemme fra institution mens min kone stadig arbejder i en kritisk position på et hospital. Den nye situation kan faktisk give dig mulighed for, at lægge hovedet i blød og tænke over, hvordan du kan optimere dit videoworkflow.
Du har sikkert allerede gjort en del, men prøv lige øvelsen igen ved at stille dig selv disse spørgsmål:

  • Er der penge i at spare tid?
  • Hvilke løsninger har gjort en forskel for dig i din hverdag og hvad er næste skridt?
  • Hvor har du sparet tid og hvordan?
  • Hvilke nye muligheder har du fået, som du ikke havde før?

Skal vi tage den sammen?

Mathias og jeg har i den forgangne uge arbejdet hårdt på, at få opbygget et samarbejde med leverandører og producenter af videoprodukter, så vi kan præsentere et line-up af værdiskabende produkter til dig og din virksomhed. Og flere kommer til hver dag. Vi har selvfølgelig selv nogle favoritter, som vi har årelang erfaring med og som vi kender til fingerspidserne. Men der er heldigvis også nye spændende produkter, som vi ikke kan vente med, at stifte bekendtskab med. Der findes et hav af produkter derude, som løser en masse udfordringer og effektiviserer de daglige opgaver på en helt ny måde.

Nye brands hos Video People

Hjælp os med at få udbygget vores portefølje og kontakt os endelig, hvis du sidder med udfordringer du vil undgå og resultater du vil opnå, men bremses af teknikken, så er vi klar til at hjælpe dig videre.