Kampagnen er forlænget Juni måned med!

SDI, HDMI og NDI samlet i ét kamera eller converter? Ja da.

Kunne det ikke være fedt, hvis man kunne få en stak robotkameraer med Full NDI, SDI og HDMI, som kan bruges til næsten alt? Nu er der penge at spare på nogle birddog bundles til fast installation eller som et fly away setup. Hvis du allerede har et setup kunne det være en idé at udvide det med nogle robotkameraer. Så får du hænderne fri til andre ting eller kan tilbyde produktioner uden at fylde rummet med fotografer. Træk ét kabel til hvert kamera som giver strøm, styrring og videooutput. Nu mangler du blot at indstille nogle vinkler, læne dig tilbage og nyde mulighederne.

Hvad er NDI?

Network Device Interface (NDI) er en højtydende standard, der tillader alle at bruge real time video med ultra lav forsinkelse på eksisterende IP video netværk. Tilslutter man et NDI kamera til samme netværk som f.eks. en af vores Vmix FlyAway kits, dukker det automatisk op i systemet og man kan nu modtage video i stort set samme kvalitet, som hvis det var tilsluttet med SDI. Dette muliggør installationer steder, hvor afstanden før satte sin begrænsning pga signaltab. Med en converter kan man benytte computere og andre kameraer som NDI kilder. Eller output til en skærm. På output siden er det muligt at sende sit program ud som et NDI signal, så andre på samme netværk kan fange det. Styrring sendes også over NDI, så man f.eks. kan styre et PTZ-kamera i den anden ende af bygningen.

NDI eller NDI-HX

Der findes masser af NDI-HX kameraer på markedet, hvor man har lidt mere delay. De æder ikke meget netværkskapacitet, og kører en lavere bitrate. Ikke mange understøtter full NDI. Det giver bedre kvalitet og ned til kun én frame delay og signalet ligner det du normalt får ud på SDI. Birddog er full NDI og de er med forrest i feltet når det gælder kvalitet og funktionalitet. Det Australske team er også nogle af vores meget gode bekendte, der altid er sjove at være sammen med. Så vi mærker tydeligt, at de brænder for det de laver.

Læs mere om de fire Birddog tilbud nedenfor samt priser. Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål til, hvad der er rigtigt for dig og dit nye NDI workflow.

Bundles – Kun i maj og juni måned!

Studio NDI

Pris kr. 4329,-
ex moms

3 x P200 inkl gratis PTZ keyboard

Pris ex moms
kr. 55.719,-
Leasing fra kr. 1851,-
pr. md i 36 mdr

3 x P100 inkl rabat på PTZ Keyboard

Pris ex moms
kr. 40.789,-
Leasing fra kr. 1355,-
pr. md i 36 mdr

Central Pro, Comms Pro eller Multiview Pro

Pris pr stk kr. 2155,-
ex moms