Om os

Mathias Emil Nielsen

Direktør

Storage, data, infrastruktur

Jeg er 24 år og har designet, integreret og supporteret professionel videostorage og infrastruktur for alt lige fra mediehuse til film, TV og post produktion.
De fleste sukker når der er udfordringer, som skal løses, men jeg jubler, for så er der en opgave at løse.

Stik mig et puslespil
Jeg har altid syntes at praktiske gåder er spændende.
Det er lidt ligesom et puslespil, hvor der mangler en brik. De fleste vil smide det ud og købe et nyt, hvor jeg derimod sætter mig ind i, hvordan de andre brikker tager sig ud sammen og hvad der mangler. Hvis jeg ikke kan finde brikken ved jeg, hvordan den skal se ud og laver en ny.

Følg signalvejen
Jeg lader mig ikke skræmme når jeg ser et virvar af ledninger. Jeg følger signalvejen og fjerner det overflødige, ser om der er en smartere måde at gøre det på og om man kan nedbringe antallet af eventuelle fejlkilder.

Sport og teknik
I min fritid dyrker jeg badminton. Både på banen og som kamp-leder ved stævner. Det er meget spændende at få over 100 kampe på en dag til at gå op når der står 200 mennesker og venter på at komme til. Jeg er også aktiv i Badminton Danmark og hjælper med teknikken til storskærmsafvikling under de store shows.

Undercover Boss
Hvis jeg har et hul i kalenderen tager jeg med et TV-produktionshold ud og hjælper med at lave livevideo. Det er fedt at se, hvad der sker på den anden side af andedammen og man lærer altid noget nyt. Man kommer i tanker om vigtigheden af noget, som man aldrig har skænket en tanke før. Og pludselig kan det betyde, at man kan spare to timer næste gang man skal ud og producere.

Mads Bolding

Projektleder

Studie og Live Streaming

Jeg er 35 år, har kone og to børn. Jeg har arbejdet foran og bagved kameraet, som vært, fotograf, lydmand og producer gennem de sidste 15 år. Jeg har bygget studier, designet livestreaming setups, undervist og supporteret professionelle kunder de sidste 6 år. Jeg er ekspert i produkter fra bl.a. Teradek, Panasonic, Atomos, Vmix, Roland og Sennheiser.

Det startede med musikken
Musik har altid været en del af mig og min familie. Min far er musiker, Min farfar og morfar var musikere. Så jeg startede som 14-årig en rap-karriere, der hev et par pladeudgivelser og en masse koncerter med sig. Jeg lærte at arbejde hårdt på at skabe noget som andre kunne have en mening om. Senere begyndte jeg at producere og indspille for andre og snart handlede hele mit liv om musik.

3. generations købmand
Min farfar havde en købmandsbutik, min far en radio-forretning og jeg startede hos min far, hver lørdag fra jeg var ganske lille. Siden arbejdede jeg i en fotobutik, Humac, Stjernholm & Co og nu Video People.

Klar til optagelse

Fra jeg var 5 år og fik et videokamera i hænderne for første gang, qua min fars radioforretning, vidste jeg at video kunne noget helt særligt. Jeg lavede små krimier med mine søskende og fætre. Som 12 årig lavede jer en skaterfilm og rejste 1 år senere 100.000,- til en rulleskøjtebane i min hjemby Ryslinge.

Action
Fra 2005 sideløbende med musikken optog jeg lyd og lavede filmarbejde på en del reklamer, dokumentarer og kortfilm. I 2008 købte jeg en motorcykel og 3 af mine venner fulgte trop, vi startede mceventyr, en Reality web-TV serie i 400 afsnit fordelt på 10 år og blev hurtigt den nordiske udgave af Long Way Round/Down med et hav af fans og trofaste seere til følge.

Hvis du er…

Kreativ
Du er en kreativ sjæl, som ikke gider spilde din tid på teknik. Det skal bare virke. Dit udstyr er en nødvendighed for dit arbejde og for, at du kan levere et godt håndværk hver gang. Du går op i, at holde din værktøjskasse og dit værksted opdateret, så du har det der skal til for at give dine drømme frit spil.

Dygtig
Dine færdigheder har du udviklet gennem hårdt arbejde og fordybelse. Du har det lige godt i studiet, klippesuiten og på settet, som i serverrummet, skrivebordet og på farten Du har prøvet næsten alt og har altid gode ideer til, hvordan du skal gribe en opgave an. Du kender mange i branchen, dyrker dine relationer og motiveres af andres kreationer. I en evig søgen på det bedste gør du dig umage hver dag.

Ærlig
Du ved hvordan det er, at være et one-man-band uden nogen at gå til og spørge om hjælp eller gode råd. Eller den med den gode idé, som bare ikke kan forklare den tekniske chef og økonomichefen, hvorfor workflowet holder dig tilbage eller suger kreativiteten ud af dig.

Så er vi…

Scenevandt
Hos Video People er vi fuldstændig ligesom dig. Vi forstår dig og vigtigheden af din tid. Video People er en “enabler” som gør dine drømme til virkelighed. Vi har arbejdet det meste af vores liv med Film, TV, video og live streaming som alt fra runner, teknisk integrator, producer, fotograf, lydtekniker, underviser, sælger, supporter og projektleder.

Ambitiøs
Tænk på os som nogle, der er gode til at se muligheder og finde det frem i lyset, så du kan få succes med dine drømme. Vi ved en del om næsten alt og ved, hvad vi skal spørge dig om for, at få dig til at sætte ord på dine tanker eller drømme og få dem et skridt tættere på virkeligheden.

Erfaren
Vi er ikke bedre end dig til det du går og drømmer om. Men vi har prøvet at stå med intet i den ene hånd og 100 idéer i den anden. Så vi ved hvad der skal til for, at give drømmene og ikke mindst dine evner frit spil. Vi vil være med fra starten af din drøm til dine kunder giver dig thumbs up. Men vi er der også når det er svært og alt synes uoverskueligt. Vi kan ikke vente med at høre, hvad du drømmer om.

Lad os mødes over en kop kaffe!

Kontakt os