Om os

Mathias Emil Nielsen

Direktør

Storage, data, infrastruktur

+45 41 41 66 82

[email protected]

Mød mig på LinkedIn

Jeg er 26 år og har designet, integreret og supporteret professionel videostorage og infrastruktur for alt lige fra mediehuse til film, TV og post produktion.
De fleste sukker når der er udfordringer, som skal løses, men jeg jubler, for så er der en opgave at løse.

Stik mig et puslespil
Jeg har altid syntes at praktiske gåder er spændende.
Det er lidt ligesom et puslespil, hvor der mangler en brik. De fleste vil smide det ud og købe et nyt, hvor jeg derimod sætter mig ind i, hvordan de andre brikker tager sig ud sammen og hvad der mangler. Hvis jeg ikke kan finde brikken ved jeg, hvordan den skal se ud og laver en ny.

Følg signalvejen
Jeg lader mig ikke skræmme når jeg ser et virvar af ledninger. Jeg følger signalvejen og fjerner det overflødige, ser om der er en smartere måde at gøre det på og om man kan nedbringe antallet af eventuelle fejlkilder.

Sport og teknik
I min fritid dyrker jeg badminton. Både på banen og som kamp-leder ved stævner. Det er meget spændende at få over 100 kampe på en dag til at gå op når der står 200 mennesker og venter på at komme til. Jeg er også aktiv i Badminton Danmark og hjælper med teknikken til storskærmsafvikling under de store shows.

Undercover Boss
Hvis jeg har et hul i kalenderen tager jeg med et TV-produktionshold ud og hjælper med at lave livevideo. Det er fedt at se, hvad der sker på den anden side af andedammen og man lærer altid noget nyt. Man kommer i tanker om vigtigheden af noget, som man aldrig har skænket en tanke før. Og pludselig kan det betyde, at man kan spare to timer næste gang man skal ud og producere.

Casper Ahlehoff Larsen

Projektleder

Studie og Live Streaming

+45 31 63 52 99

[email protected]

Mød mig på LinkedIn

Jeg er 30 år gift med Jasmina og vi har sammen Herbert på halvandet år. Jeg har arbejdet både foran og bagved kameraet i roller som vært, kommentator, kameramand og producer. Jeg har stor erfaring i produktion og formidling.

Kærligheden for formidling startede tidligt
Jeg startede som 16-årig som videojournalist (VJ) på fodboldsitet 442.dk. Dengang et ægte drømmejob for en ung sportstosse. Jeg fik værdifuld erfaring i at optage, redigere og arbejde med journalistik. Fodboldsitet fik vokseværk og med navneforandring til KanalSport startede et eventyr som kanal på flow-tv.

Fra intet til egen TV-kanal på nettet
Efter KanalSport lukkede og slukkede, var tiden til nye arbejdsmæssige udfordringer. I 2016 blev jeg ansat som mediekonsulent i Volleyball Danmark. Min primære opgave var som projektleder omkring live streaming. 

Jeg var idémand og initiativtager til at forbundet i 2017 lancerede deres egen tv-kanal på nettet. En platform hvor der både blev vist kampe live fra bedste række, europæiske kampe og landshold. Men var også en platform, hvor alle med interesse i volleyball sporten kunne tilgå nyhedsindslag, webinarer mm. 

Både det redaktionelle og alt det tekniske var opgaver, som jeg varetog. Alt fra opsætning af stream til platform, produktion, efterbehandling og analyse.

Fra ingenting til alt
Jeg har stået i den situation som du måske står i. Du har en drøm og om at skabe merværdi for din virksomhed. Selvom du kun er dig selv, så er ambitionen at skabe et produkt af høj kvalitet. Alle disse tanker kan jeg sætte mig ind i. I min tid som projektleder på live streaming i Volleyball Danmark har jeg alene varetaget hele produktionen med replays, grafik og indslag samtidig med jeg har kommenteret kampen. En ægte blæksprutterolle. 

Jeg brænder for at hjælpe jer med at blive en succes
Det kan ikke siges mere præcist. Min ambition er, at i skal få succes. Vi gør det vi er gode til, så I kan gøre det samme. Vores slogan er rammende for mit mantra og mission. Nemlig at være med til at give jer alle forudsætninger for at blive en synlig succes.

Hvis du er…

Kreativ
Du er en kreativ sjæl, som ikke gider spilde din tid på teknik. Det skal bare virke. Dit udstyr er en nødvendighed for dit arbejde og for, at du kan levere et godt håndværk hver gang. Du går op i, at holde din værktøjskasse og dit værksted opdateret, så du har det der skal til for at give dine drømme frit spil.

Dygtig
Dine færdigheder har du udviklet gennem hårdt arbejde og fordybelse. Du har det lige godt i studiet, klippesuiten og på settet, som i serverrummet, skrivebordet og på farten Du har prøvet næsten alt og har altid gode ideer til, hvordan du skal gribe en opgave an. Du kender mange i branchen, dyrker dine relationer og motiveres af andres kreationer. I en evig søgen på det bedste gør du dig umage hver dag.

Ærlig
Du ved hvordan det er, at være et one-man-band uden nogen at gå til og spørge om hjælp eller gode råd. Eller den med den gode idé, som bare ikke kan forklare den tekniske chef og økonomichefen, hvorfor workflowet holder dig tilbage eller suger kreativiteten ud af dig.

Så er vi…

Scenevandt
Hos Video People er vi fuldstændig ligesom dig. Vi forstår dig og vigtigheden af din tid. Video People er en “enabler” som gør dine drømme til virkelighed. Vi har arbejdet det meste af vores liv med Film, TV, video og live streaming som alt fra runner, teknisk integrator, producer, fotograf, lydtekniker, underviser, sælger, supporter og projektleder.

Ambitiøs
Tænk på os som nogle, der er gode til at se muligheder og finde det frem i lyset, så du kan få succes med dine drømme. Vi ved en del om næsten alt og ved, hvad vi skal spørge dig om for, at få dig til at sætte ord på dine tanker eller drømme og få dem et skridt tættere på virkeligheden.

Erfaren
Vi er ikke bedre end dig til det du går og drømmer om. Men vi har prøvet at stå med intet i den ene hånd og 100 idéer i den anden. Så vi ved hvad der skal til for, at give drømmene og ikke mindst dine evner frit spil. Vi vil være med fra starten af din drøm til dine kunder giver dig thumbs up. Men vi er der også når det er svært og alt synes uoverskueligt. Vi kan ikke vente med at høre, hvad du drømmer om.

Lad os mødes over en kop kaffe!