Spred dine udgifter

I en tid, hvor man ikke ved om man er købt eller solgt er det tid til at tænke nye veje, hvis du står overfor en større investering. Nogle indkøb vil blive udskudt eller droppet, fordi du har udgifter til lønninger, husleje og andre driftsomkostninger, hvor du ikke er sikker på indtjeningen under den nuværende corona pandemi. Hvornår kører vi for fuldt blus igen og har vi i mellemtiden solgt alt hvad vi ejer og har for, at kunne betale de udgifter, der ikke kan udskydes? Vi kommer igennem krisen. Det er helt sikkert. Men er du klar til at tage fat igen på den anden side?

Vi er up-to-date

Hos Video People ved vi hvor presset mediebranchen er fordi vi lever af at møde mennesker og fortælle deres historier. Men hvad dælen gør vi, når vi ikke må mødes mere end ti af gangen på nuværende tidspunkt? Vi arbejder remote, på afstand eller fra hjemmet.

Flaskehalsen peger på…

De nye tider kræver, at vi bruger de digitale virkemidler endnu mere, at de er oppe i gear og at de er klar til at løfte de opgaver du møder. Men er de det? Vi mener at mange opgaver kan løses på nye måder, men at infrastrukturen skal være på plads. For hvad hjælper det at have en hurtig internetforbindelse, hvis proppen er et helt andet sted.

Vi kan skræddersy løsninger til alle scenarier – Sig frem.

Nogle løsninger kræver tid og fordybelse mens andre er lige til højrebenet.
Hos Video People har vi set og prøvet det meste, så du er fri for at ligge vandret på google.
Vi kan hjælpe dig før, under og efter. Med opsætning, undervisning i brug, opbygning af workflow og ikke mindst support, når det brænder på.

Her er 3 produkter du kan have brug for nu:

LTO

Tiden går med at få flyttet gamle projekter væk fra din arbejdsdisk. Du skal have parkeret dine kunders data et smart sted, så du får plads til nye. Men hvem skal egentlig betale for det? Læs vores artikel om parkering her. Fra kr. 1495,- om måneden kan du starte dit eget P-hus.

RAID

Du sidder og klipper video hjemmefra og har kopieret disken fra arbejdet ned på din gode gamle Lacie disk. Du er ved at gå i selvsving over, hvor langsomt det går og frygter at overskride din deadline. Fra kr. 777,- om måneden skal du ikke stresse mere over det.

Bounded internet

Alle er på nettet og streamer i disse dage, så der er pres på. Hvad er konsekvensen, hvis din ene forbindelse ryger? Fra kr. 1300,- om måneden skal du ikke bekymre dig mere om det.