Om Video People

Kom med ind bag holdet og lær dem bedre at kende

Mathias Nielsen Video People

Mathias Emil Nielsen

Direktør

Storage, data, infrastruktur

Jeg er 27 år og har designet, integreret og supporteret professionel videostorage og infrastruktur for alt lige fra mediehuse til film, TV og post produktion. De fleste sukker når der er udfordringer, som skal løses, men jeg jubler, for så er der en opgave at løse.

Stik mig et puslespil

Det er lidt ligesom et puslespil, hvor der mangler en brik. De fleste vil smide det ud og købe et nyt, hvor jeg derimod sætter mig ind i, hvordan de andre brikker tager sig ud sammen og hvad der mangler. Hvis jeg ikke kan finde brikken ved jeg, hvordan den skal se ud og laver en ny.

Følg signalvejen

Jeg lader mig ikke skræmme når jeg ser et virvar af ledninger. Jeg følger signalvejen og fjerner det overflødige, ser om der er en smartere måde at gøre det på og om man kan nedbringe antallet af eventuelle fejlkilder.

Sport og teknik

I min fritid dyrker jeg badminton. Både på banen og som kamp-leder ved stævner. Det er meget spændende at få over 100 kampe på en dag til at gå op når der står 200 mennesker og venter på at komme til. Jeg er også aktiv i Badminton Danmark og hjælper med teknikken til storskærmsafvikling under de store shows.

Undercover Boss

Hvis jeg har et hul i kalenderen tager jeg med et TV-produktionshold ud og hjælper med at lave livevideo. Det er fedt at se, hvad der sker på den anden side af andedammen og man lærer altid noget nyt. Man kommer i tanker om vigtigheden af noget, som man aldrig har skænket en tanke før. Og pludselig kan det betyde, at man kan spare to timer næste gang man skal ud og producere.

person-icon

Er det dig vi mangler?

Vi leder altid efter nye og spændende talenter, der ønsker at bidrage til den danske mediebranche. Selvom der måske ikke er nogen ledige stillinger for øjeblikket, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning på kontakt@videopeople.dk. Vi sætter pris på initiativ og gemmer ansøgninger til fremtidige muligheder.

Besøg vores hjemmeside for at lære mere om os og se, om vores værdier og projekter matcher dine ambitioner. Vi ser frem til at høre fra passionerede mennesker, der ønsker at være en del af vores team og levere løsninger til den danske mediebranche.