Studie

Drømmer du om at få etableret et studie? Hos Video People er vi din samarbejdspartner, som er med til at dine drømme bliver virkelighed. Vi har stor erfaring med alt fra større Tv-studier, corporate studier, podcast studier og mindre webinar løsninger. Vi sørger altid for at sætte os grundigt ind i netop jeres behov.

Den totale studieløsning

Video People du din totalleverandør til dit kommende studie. Vi bygger studier på alle niveauer. Når du vælger Video People til at bygge dit studie, så sørger vi altid for at sætte os grundigt ind i dine behov og drømme.

Sammen finder vi frem til hvad du gerne vil opnå og ikke mindst undgå. Vi har stor erfaring med mange typer af studier, så vi forstår din vision, og hjælper dig sikkert i mål.

Uanset om din drøm er et lille webinarstudie, TV-studie, corporate studie eller et podcaststudie, så har vi et væld af ideer til løsninger, som helt sikkert rammer plet med dine ambitioner.

I Video People har vi et tæt samarbejde med nogle af landets dygtigste scenografer, så vi altid formår at levere en vare fra øverste hylde.

  • Design og scenografi
  • Lyssætning
  • Video og lyd
  • Afvikling
  • Undervisning og support

Vi bygger studie med kunden i centrum

Vi gør vi os altid umage med at finde frem til den helt rigtige løsning i samarbejde med jer. Dette gælder for både den scenografiske opbygning men også hele den tekniske løsning med kameraer, lyd og afvikling.

For os handler det om, at vi skaber en teknisk løsning, som giver jer forudsætningerne for at kunne levere fængende og højkvalitets content fra jeres studie.

Det er vigtigt for os, at vi ikke blot rammer behovet nu og her, men at vi sørger for at løsningen er fremtidssikret. Nye kreative ideer vil helt sikkert opstå med tiden, og så er det vigtigt, at løsningen er gearet til eks. at tilføje flere kameraer, lydkilder mm.

ida studie billede

Brugervenlighed er et nøgleord

Det skal være nemt og ligetil at håndtere. For rigtig mange som ikke har flere års erfaring med lyd og video, findes en stor berøringsangst for teknik. Netop dette vil vi i Video People forsøge at komme til livs.

Når studiet står klar, så er vores vigtigste opgave, at få jer til at føle jer trygge i teknikken. Derfor vil vi også altid sørge for en grundig undervisning af hele setuppet, så i er klar til at stå på egne ben og producere content fra jeres studie.

Vi har altid vores kunders ryg. Således vil vi efter behov altid være klar til udvidet undervisning samt at yde support onsite eller remote.