4K Videoredigering på farten

Drømmer du om at redigere dine store 4K projekter på farten? Men spænder de store datamængder og krav ben for, at realisere din drøm? Så skal du læse lidt videre da vi helt sikkert kan hjælpe dig med det.

Billig, hurtigere, hurtigst

Du kender nok det der med, at din computer bliver fyldt op, så du ikke længere kan udnytte din superhurtige interne diskplads. Du hiver den gode gamle billige orange Lacie disk frem og begynder at loade filer derover. Det tager en evighed og når du så endelig er færdig, så kan du ikke engang afspille dit 4K projekt. Men hvorfor egentlig ikke? 

HDD, SSD og Raid

Hvis din disk er en god gammeldags harddisk, så flytter du kun 100-200 MB/s. Hvis du så har den lidt dyrere model med SSD kan du komme op på 400 MB/s. Men det er stadig ikke helt nok. Hvis du derimod kigger på en disk fra vores venner fra Glyph. Så har de sat to SSD diske sammen i én, så du pludselig flytter data dobbelt så hurtigt. Fedt ikk?

Se videoen nedenfor for en real-life test af hastigheden mellem de tre disk typer

Flyttemand eller mobil 4K redigering

Når du kan flytte data med 800 MB/s kan du lige pludselig bruge disken til at offloade data, flytte projekter mellem to maskiner eller simpelthen redigere dine 4K projekter, mens du sidder i toget, sommerhuset eller på settet.

Glyph

Glyph har det fedeste line-up af Raid-diske til netop det og de er skabt til et hårdt liv på farten. De findes i forskellige størrelser og i sølv eller sort, så der er noget for enhver smag.

USB C(3.1Gen2) USB 3.0 Thunderbolt 3

Størrelse: 69 x 122 x 15 mm

500 GB – Kr. 999,-

1 TB – Kr. 1899,-

2 TB – Kr. 3399,-

4 TB – Kr. 6599,-

Én, to, mange

Hvis du leder efter endnu mere lagerplads med samme hastighed til din klippe station eller ønsker at hele kontoret skal arbejde smartere sammen, så har vi selvfølgelig også løsninger til det. Giv os et kald på 53600920 idag og lad os sammen finde ud af, hvad der er bedst for dig.

Indholdsfortegnelse

SE OGSÅ

Relaterede opslag

Internet og streaming

Mangler du internet? Flere og flere tilbyder livestreaming. Og mange er gode til det. Men uanset om man er go’ eller pro, så er en

4K Videoredigering på farten

Drømmer du om at redigere dine store 4K projekter på farten? Men spænder de store datamængder og krav ben for, at realisere din drøm? Så

Overskud til overskud

Mobil multi cam Vil du være sikker på, at fange dit publikum eller medarbejdere, så udvid de platforme I er vant til at bruge idag,