Overskud til overskud

Mobil multi cam

Vil du være sikker på, at fange dit publikum eller medarbejdere, så udvid de platforme I er vant til at bruge idag, Du skal være der, hvor I mødes. Om det er Microsoft Teams eller en hvilket som helst anden tjeneste, så kan Video People hjælpe med at hæve jeres troværdighed, tilstedeværelse og ikke mindst effektivitet. Det kræver overskud at have overskud, så lad os gøre det vi er gode til, så du kan gøre det samme.

Case:
Vært skal vise og fortælle om produkter i et showroom til kunder over Microsoft Teams.

Løsning:
Alt-i-ét setup med fokus på brugervenlighed, kvalitet og driftsikkerhed.

Enkel tilslutning af op til 4 kameraer, præsentation, grafik og videoer.
Monitorsystem med øresnegl til vært for spørgsmål fra deltagere på Microsoft Teams. Programoutput til Microsoft Teams med lav forsinkelse for direkte interaktion.

Tilslutninger for alle

Vi tror på, at et godt overskueligt setup gør det lettere at arbejde med det du brænder for. Vi gemmer teknikken og viser dig det du skal interagere med i dagligdagen. Vi er vant til at bygge løsninger, som med tiden kan ændres til at understøtte andre behov. Vi sørger med andre ord for, at have plads til din udvikling.

Skræddersyet betjening

Tit har man brug for at slå flere fluer med ét smæk, tage en genvej og ændre placeringen af nogle knapper. Hvis man ikke vælger det rigtige udstyr fra starten kan det være svært. Vi ved hvor vigtigt det er, at personliggøre et betjeningspanel, så det både passer til brugeren og den opgave det skal løse. Hvorfor have 40 knapper, hvis du kun bruger fire af dem? Med et Skaarhøj panel kan vi indsætte de funktioner du bruger hver dag og tilføje flere løbende efterhånden, som dine behov ændrer sig. Det gør det let og overskueligt for brugeren og giver plads til kreativ udfoldelse. Det letter også træning af nye medarbejdere.

Stationcar fit

Der er fint plads til udstyret i en normal stationcar, så du behøver ikke gå ud og købe en lastbil for, at få plads til dit professionelle mobile studie. Vi sætter en ære i at pakke alt, så det er let at stille op og pakke ned, så du er igang i løbet af få minutter.

Sæt op på 5 minutter

Det er let, at passe ind i en hver situation med vores kompakte løsninger. Find en ledig plads med et godt overblik. Tilslut strøm, internet, kameraer og lyd. Vupti og du er i fuld gang.

Supporten er ét klik væk

Nogle gange har man brug for at spørge en ven og her er Video People kun ét klik væk.
Vi integrerer fjernstyring i vores løsninger, så du kan få hjælp når og hvor som helst. Det kan være til opdatering af system, omprogrammering af knapper, tilføjelse af ekstra funktioner ved specielle lejligheder eller simpelthen bare at have assistance i baghånden ved særligt vigtige begivenheder, så du kan føle dig tryg. Vi kommer også gerne ud og hjælper med en produktion, træner nye medarbejdere og laver workshops for, at udvide kompetencer.

Kontakt os idag og hør mere om dine muligheder!

Indholdsfortegnelse

SE OGSÅ

Relaterede opslag

Internet og streaming

Mangler du internet? Flere og flere tilbyder livestreaming. Og mange er gode til det. Men uanset om man er go’ eller pro, så er en

4K Videoredigering på farten

Drømmer du om at redigere dine store 4K projekter på farten? Men spænder de store datamængder og krav ben for, at realisere din drøm? Så

Overskud til overskud

Mobil multi cam Vil du være sikker på, at fange dit publikum eller medarbejdere, så udvid de platforme I er vant til at bruge idag,