Internet og streaming

Mangler du internet?

Flere og flere tilbyder livestreaming. Og mange er gode til det. Men uanset om man er go’ eller pro, så er en af udfordringerne stadig den samme. Internetforbindelsen!

Men hvordan får man hul igennem til Facebook, Youtube, Twitch osv uden afbrydelser og huller i suppen, hvis ikke der er linet en fiberforbindelse op? Vi har nogle gode ideér til, hvordan du kan undgå, at blive til grin foran den store OB vogn eller bag de 10 flightcases med navn på.

Her i artiklen har vi taget udgangspunkt i Teradeks produkter, da de har noget for en hver smag. Den mindste hedder Vidiu GO, så Cube og til sidst Bond, som kan dele flere internetforbindelser via 3G/4G, wifi og ethernet, som dermed sikrer, at du altid har hul igennem. Så læs videre, hvis du vil vide mere.

Stream fra computeren

Link Pro

Streamer du fra din computer i marken på internetsvage lokations? Og drømmer du om, at have din gode stabile kablede forbindelse med? så er Teradek Link Pro sagen. Op til seks 4G forbindelser sikrer stabilt, redundant og hurtigt internet overalt!

Du bruger selvfølgelig en kablet forbindelse når du streamer. Men hvad betyder det, hvis den ene forbindelse ryger? Med Link pro kan du tilslutte alle dine tilgængelig forbindelser og dermed have redundans, hvis en af dem skulle fejle.

Stream fra kamera eller switcher

 

Med en encoder kan du streame dit videosignal fra HDMI/SDI over ethernet, Wifi eller 3G/4G. Encoderen adapterer selv bitraten efter forholdene og du kan indstille en buffer, så den lige holder hestene nogle sekunder, før den sender dit indhold afsted, så der ikke bliver huller i suppen. De findes i flere udgaver.

 

Bond

 

Teradek Bond er encoder-udgaven af Link Pro. Her kan man bundle seks 4G forbindelser eller fire 4G, WiFi og kablet netværk. Hvis en forbindelse er dårlig, så prioriterer Bond bare de andre. Dette gør denne løsning genial til landsdækkende reportager, politi, brand og redning, hvor man er usikker på dækning.

 

Vidiu

 

Hvis du blot ønsker, at sende video direkte fra dit kamera til YouTube, Facebook, Vimeo, Twitch osv, så er Vidiu GO et godt sted at starte. Den lille encoder monteres ovenpå dit kamera og findes i HDMI only eller HDMI&SDI versioner. Ud over at streame over ethernet, wifi og 3G/4G, så kan du også dele byrden mellem flere enheder. F.eks. 4 iPhones eller Wifi, 4G og ethernet. Du kan også købe to modem og sende via 2x4G forbindelser. 

 

Cube

 

Hvis du ud over livestreaming har brug for at sende video point to point, så er Teradek Cube serien det rigtige valg. Den understøtter også SRT, så du f.eks. kan sende til vores mobile vMix løsninger lige gyldigt hvor du befinder dig. Smart til sportevents, valg, butiksåbninger og møder mellem flere kontorer. Findes også i rackversion.

Indholdsfortegnelse

SE OGSÅ

Relaterede opslag

Internet og streaming

Mangler du internet? Flere og flere tilbyder livestreaming. Og mange er gode til det. Men uanset om man er go’ eller pro, så er en

4K Videoredigering på farten

Drømmer du om at redigere dine store 4K projekter på farten? Men spænder de store datamængder og krav ben for, at realisere din drøm? Så

Overskud til overskud

Mobil multi cam Vil du være sikker på, at fange dit publikum eller medarbejdere, så udvid de platforme I er vant til at bruge idag,