Den nye virkelighed

Vi har været igennem en hård tid. Mange lider stadig pga alle de nye retningslinjer mens festivaler, sport, events og møder i det fri er aflyst.

Bornholm er aflyst

Hvis du ikke kan samle folk på en solskinsø må du få dit budskab ud på en anden måde. Vi har i den seneste tid været meget digitale. Vi er blevet vant til en hverdag med møder over nettet samt at forsamles hver for sig foran en skærm. Men er du klar til at rykke ind i dagligstuen nu, hvor partyteltet, de kulørte lamper og roll-up bannere ikke længere er relevante?

Velkommen til den nye virkelighed

Hvis du har noget på hjertet, så skal verden vide det i et nyt format, men hvilket? Du har alle talenterne, emnerne og ved hvem du vil invitere, men hvor skal I mødes? Hos Video People er vi vant til at hjælpe kunder med at svare på netop disse spørgsmål.

Du har i den seneste tid kunnet følge med i koncerter på, morgensang, webinarer og en masse andet. Men hvordan gør de og hvordan kan du gøre noget lignende, for at samle folk hver for sig? Dit brand, parti eller firma har en vis stil og troværdighed, så hold standarden. Gå ikke på kompromis med en halvhjertet præsentation fordi vi står i en ny situation. Der kommer måske til at gå halve og hele år med de nye arbejdsformer. Så tilpas, forny og hold stilen. Du skal også kunne tåle at kigge på dine videoer om et par år. Det kunne jo være, at de stadig var aktuelle for dine kunder.

Tænk hvis vi derhjemme ikke gjorde vores bedste, når vi fik et vennepar på besøg. Vi elsker analogier og I skal da ikke lige snydes for en lille én.

Good Cop

Man inviterer et vennepar på middag. Vi rydder ungernes legetøj op. Gør rent. Stiller de pæne glas frem, køber de gode bøffer fra slagteren, det økologiske tilbehør. Den gode vin og den lækre is fra ismejeriet. Der skal ikke mangle noget, de skal føle sig godt behandlet, velkomne og få lyst til at komme på besøg igen en anden dag eller måske endda invitere os over næste gang.

Bad Cop

Prøv lige at tænke på hvordan du behandler din virksomhed, kunder eller brand, hvis du i stedet for den rigtige løsning, gør det modsatte eller næstbedste. Hvordan præsenterer man lige den for venneparret? Ja, vi gad ikke lige rydde op og der bliver jo beskidt igen, de her glas er fine nok til vin, de her bøffer har jeg gemt i fryseren i et år, øko mig her salat mig der, her er den trefarvet. Har I Mobile Pay til at splitte middagen?

Du kan godt!

Så gør det nu ordentligt og stil jer selv dette spørgsmål: Hvad forventer vores kunder, følgere eller vælgere nu hvor alt er vendt på hovedet? Svaret er selvfølgelig: Det bedste, det de kender tilpasset den nye virkelighed og Video People er der til at hjælpe dig på vej. Så giv os et kald eller en mail og lad os finde ud af, hvordan du kan give dine konkurrenter baghjul ved dit næste event.

Indholdsfortegnelse

SE OGSÅ

Relaterede opslag

Internet og streaming

Mangler du internet? Flere og flere tilbyder livestreaming. Og mange er gode til det. Men uanset om man er go’ eller pro, så er en

4K Videoredigering på farten

Drømmer du om at redigere dine store 4K projekter på farten? Men spænder de store datamængder og krav ben for, at realisere din drøm? Så

Overskud til overskud

Mobil multi cam Vil du være sikker på, at fange dit publikum eller medarbejdere, så udvid de platforme I er vant til at bruge idag,