POWER – Danmarks første NDI studie

“Video People har været en troværdig og kreativ sparringspartner, som kunne oversætte ønsker og diverse indspil til et konkret studie.”
Michael Gregersen, Aftersales & Logistics manager i POWER.

POWER er en af Danmarks største elektronikforhandlere med over 700 ansatte fordelt i 17 butikker rundt om i landet. Når så mange mennesker skal opdateres, trænes og udvikle sig er det vigtigt, at kommunikationsvejen er kort, præcis og troværdig.
Video People var med hele vejen fra tanke til handling.


Fra dobbelthage til studie

Under corona blev det klart for mange, at vi også i fremtiden kan nyde godt af at viderebringe budskaber professionelt i stedet for at kigge på dobbelthager fra de vanlige laptop møder. Det skal være engagerende og spændende at se med. Når vi gør os umage, får folk omkring os lyst til at gøre det samme. Hvis man gør det ordentligt kan det være en god investering.

Derfor var det vigtigt for POWER, at studiet kunne facilitere alt fra Microsoft Teams møder, produktpræsentationer, optagede videoguides og salgstræning til åbning af nye butikker og events rundt omkring i landet. Det ene øjeblik er der salgstræning og senere bliver studiet fyldt med fladskærme, hvor en producent gennemgår de nyeste teknologier.

Fra kontor til studie

Samarbejde

"Video People har været en troværdig og kreativ sparringspartner, som kunne oversætte ønsker og diverse indspil til et konkret studie. Det var vigtigt, at en samarbejdspartner kunne forstå vores behov, så der ikke blev bestilt hverken mere eller mindre ind og samtidigt udfordre vores tankegang til et studie. Blandt andet vores snakke omkring green screen studie vs. fast scenografi var givtige. Vigtigt var ligeledes, at studiet skulle kunne bruges af flere personer, som ikke nødvendigvis havde længerevarende uddannelse i, at producere video."

Processen

“Det har været en meget spændende proces, som er gået fra snak, til tilbud og til et konkret studie, som opfylder de ønsker vi havde, som fungerer fuldt som aftalt. De kreative indspil og konkret sammenhæng mellem vores første samtaler til vi stod i et færdig studie. Video People overholdte vores aftaler og var proaktive på levering og opsætninger.”

 

Udbytte

 

“Brugervenlighed er nøgleordet omkring hele løsningen. Både den software, der bruges til at producere videoerne, men også hardware som alle kan gå til. Jeg har ikke kunne sætte en finger på noget. Det som blev aftalt som løsning er også det, som er udført og leveret til aftalte tid.”

“Med vores nye studie kan POWER nå ud til alle vores kollegaer med både information og oplæring på kort tid. Alle kan med en enkelt knap i studiet udføre dette. Tilbagemeldingerne fra personale foran samt bag skærmen har været særdeles positive” – udtaler Michael Gregersen.

 

“Behind the scenes”

 

Hos Video People var vi vilde med tanken om at studiet ligner det, som personalet er vant til at se ude i butikkerne. De skal som seere også føle sig hjemme. Mange tror, at løsningen på alt er en stor green screen, for så kan man jo gøre alt. Men faktisk skaber den tit flere spørgsmål og udfordringer end den løser. Og man tvinges ikke fra starten til at tage stilling til scenografien og det rum man som vært skal stå i, flere timer om dagen. Hvis det skal være rart og man skal “eje” rummet, så skal man føle sig hjemme.

Så hvad var mere oplagt end, at lade POWERs snedker bygge en butik i det gamle kundeservicecenter med de hensyn, der skulle tages i forhold til, at der skulle filmes i rummet. Resultatet blev et aflangt rum med plads til, at opstille alt fra vaskemaskiner til hangers med småting.

Lyssætning

Når man har planer om at montere en 98″ storskærm fra ProShop Europe i enden af et lavloftet lokale kan det være svært, at undgå refleksioner fra lyset. Så her måtte vi tænke kreativt sammen med vores venner fra Atendi og lyssætningen endte med, at bestå af 4 lange LED lamper fra Velvet Light i Spanien. Som baglys blev to specialfremstillet LED skinner monteret tæt på loftet.

For at gulv og væg ikke skulle gå ud i ét blev der monteret en LED skinne i bunden, tonet i den helt rigtige orange POWER farve. Samtidig giver den et eksklusivt look til den enkle scenografi og når man placerer produkter på gulvet kan man skabe lidt dybde. Alt lys styres over DMX med et Touch panel.

Mads og Mathias foran den store 98″ skærm, leveret af Proshop Europe i POWERs nye studie til intern videoproduktion. Alle kilder og skærme er forbundet via NDI. Nøgleordene var brugervenlighed, fleksibilitet og god lyd. En opgave Video People løste med produkter fra bl.a. BirdDog, vMix, Skaarhoj, Sound devices, Sennheiser, bubblebee industries og The Light.

Skræddersyet betjening

Her ses producerbordet, som huser en 49″ super wide skærm, Skaarhoj kontrolpanel til vMix, BirdDog Keyboard, tastatur, mus og hovedtelefoner.

Når man skal producere indhold hver dag er det rart, at have de rigtige knapper lige ved hånden. Skaarhoj tilbyder paneler i alle tænkelige størrelser. Hos Video People er vi eksperter i, at konfigurere disse paneler, så der kommer liv i de lækre baggrundsbelyste 4-vejs knapper. Det kan være meget forskelligt, hvad forskellige kunder har brug for under en produktion. Derfor kan vi godt lide, at vi kan ændre alt lige fra funktioner til placering af knapper på kontrolpanelet. Behovet kan ændre sig efterhånden som man går fra novice til superbruger. Den fleksibilitet Skaarhoj tillader går fint i hånd med Video Peoples devise om, at brugeren skal være i centrum.

NDI

 

Studiet huser tre kompakte Birddog P200 PTZ kameraer med Fuld NDI. Tilslutning af strøm, billede og kontrol sker via ét enkelt kabel. Birddog Keyboard står for kamerakontrol.
Tilslutning af powerpoint laptop og skærme sker via Birddog Mini.

En af fordelene ved NDI er at man kan forenkle opsætningen af udstyret. Alt er forbundet og har man brug for at tilgå udstyret fra et andet rum er det blot at trække ét kabel, så er man på.

På den måde er setuppet allerede forberedt til, at man kan rulle det ud i verden, hvis det skulle blive nødvendigt.

Det er nemt for POWER, at få hjælp, hvis det brænder på da Video People kan fjernstyre og supportere hele setuppet remote.

 En af fordelene ved NDI er at man kan forenkle opsætningen af udstyret. Alt er forbundet og har man brug for at tilgå udstyret fra et andet rum er det blot at trække ét kabel, så er man på. På den måde er setuppet allerede forberedt til, at man kan rulle det ud i verden, hvis det skulle blive nødvendigt. Det er nemt for POWER, at få hjælp, hvis det brænder på da Video People kan fjernstyre og supportere hele setuppet remote.  
On Key

Related Posts