Live streaming – Er du seriøs?

Indlæg af: Mads Bolding, Projektleder hos Video People.

Live streaming er stadig et velkendt buzzword i min hverdag. Alle vil streame. Det er også nemt. Mega nemt. Du kan gøre det direkte via din smartphone. Det svære består i at gøre det på en engagerende måde og med den troværdighed din kunde eller dit brand repræsenterer og fortjener. Jeg hjælper dagligt kunder i gang med streaming. Store som små. Eksperter og novicer.

Mads Bolding

Er du seriøs?

Alt for ofte oplever jeg, at folk ikke tager sig selv, kunde eller brand seriøst. Det kan være alt lige fra at satse på flere kameravinkler frem for god lyd til, “at tænke med sin egen fladskærm” i stedet for at tænke på, hvordan seeren i den anden ende ser din video. Og ikke mindst, hvem der ser det!

Vis mig hvordan du arbejder

  • Kan du komme i gang med live streaming med det udstyr du allerede har?
  • Hvad er dit budskab?
  • Hvem er seeren?

Lad os booke et møde og finde ud af det sammen. Kontakt os på 53 60 09 20

Hvis du har 2 minutter mere, så læs videre

Hvis du allerede er godt i gang

Min fornemste opgave er, at spare dig for besvær og overarbejde.
Her er tre klassiske eksempler:

Multicam
Du switcher mellem 3 kameraer live og optager i hvert kamera, så du senere kan synkronisere og klippe det forfra. Hvad ville det betyde for dine øvrige opgaver, hvis du kunne nøjes med at rette dine overgange i stedet for, at klippe det hele igen?

Komposition
Din stream ser sådan her ud: billede af taleren i højre hjørne, logo i venstre, slide i midten og et navneskilt i bunden. Men hvad kan man se, hvis visningen foregår på mobilen, vertikalt?

Redundans
Du bruger selvfølgelig en kablet forbindelse når du streamer.
Hvad betyder det, hvis den ene forbindelse ryger?

Du havde måske ikke overvejet, at de penge du sparer ved, at følge den første indskydelse kom til at koste dig det tredobbelte i tid fordi man tit gør som man plejer. Hvad sker der efter du har svinget kortet? Hvem sparrer du med og hvad gør du, hvis du ikke kan løse det selv? Video People er med hele vejen.

Indholdsfortegnelse

SE OGSÅ

Relaterede opslag

Internet og streaming

Mangler du internet? Flere og flere tilbyder livestreaming. Og mange er gode til det. Men uanset om man er go’ eller pro, så er en

4K Videoredigering på farten

Drømmer du om at redigere dine store 4K projekter på farten? Men spænder de store datamængder og krav ben for, at realisere din drøm? Så

Overskud til overskud

Mobil multi cam Vil du være sikker på, at fange dit publikum eller medarbejdere, så udvid de platforme I er vant til at bruge idag,