Livestreaming

Vi bygger live streaming løsninger med brugeren i centrum. Fra få knapper til fuld kontrol. Fra møder med kamera og powerpoint til sport med replay og slowmotion. Vi sælger udstyr til streaming og tilbyder undervisning i brug af udstyret, så du kan arbejde hurtigt og effektivt samt tilbyder mandskab til produktion.

Opsætning af livestream

Live streaming er stadig et velkendt buzzword. Alle vil streame. Det er også nemt. Mega nemt. Du kan gøre det direkte via din smartphone. Det svære består i at gøre det på en engagerende måde og med den troværdighed din kunde eller dit brand repræsenterer og fortjener. Video People hjælper dagligt kunder i gang med streaming. Store som små. Eksperter og novicer. Vi projekterer opgaven, designer custom setups, finder det rette udstyr og underviser i, at bruge det.

Vores

Cases

Erfarne i livestreams

Vil du være sikker på, at fange dit publikum eller medarbejdere, så udvid de platforme I er vant til at bruge idag, Du skal være der, hvor I mødes. Om det er Microsoft Teams eller en hvilken som helst anden tjeneste, så kan Video People hjælpe med at hæve jeres troværdighed, tilstedeværelse og ikke mindst effektivitet. Det kræver overskud, at have overskud, så lad os gøre det vi er gode til, så du kan gøre det samme.

livestream controlrum

Kendte brands

Hos Video People er vi ikke blot købmænd. Vi er også producenter, så vi ved hvor vigtigt det er, at have de rigtige værktøjer til rådighed under en produktion. Vi har arbejdet med næsten alt udstyr i branchen, så vi kender alle styrker og svagheder når man prøver at sætte det sammen til en helhed. Vi er eksperter i produkter fra Softron, Teradek, Birddog, Panasonic og mange flere. Vi bygger bl.a. live streaming løsninger baseret på vMix, hvor alt kan konfigureres efter individuelle behov. Blackmagic ATEM for live produktioner ved TV og storskærmsproduktion. Roland for møde setups over teams, skype, zoom osv. Vores erfaring er lig med tid sparet for dig, så vi kan koncentrere os om at løse opgaven rigtigt første gang. Måske har du et par Blackmagic kameraer og drømmer om at streame til Facebook, Youtube eller Twitch. Men du har brug for at vide, hvordan du kommer derhen. Kontakt os i dag og lad os finde ud af det sammen.