Undervisning og support

Video People sørger altid for, at vores kunder føler sig trygge i den tekniske løsning. Vi har en stor erfaring både med at agere foran- og bagved kameraet. Det vigtigste for os er, at i får forudsætningeren til at blive en synlig succes. 

Vi klæder jer godt på

Hos Video People gør vi altid en dyd ud af, at vores kunder føler sig godt klædt på til opgaven. Vi sørger altid for, at der sættes tid af til en grundig undervisning, når kunden køber en Video People-løsning. Uanset om du hjemmevant i teknik eller helt grøn, så er vi med dig. Vores vigtigste opgave er, at du føler dig tryg i teknikken og får overskuet til at levere varen. Vi forstår dig og vigtigheden af din tid. Vi er en kun en succes, hvis vores kunder er det. Vi har deres ryg hele vejen, og er altid klar til at supportere vores løsninger remote.

Supporten er kun et klik væk

Hos Video People tilbyder vi altid supportaftaler til vores løsninger i form af “klippekort”. Der findes intet værre, end hvis teknikker driller, og du ingen vegne kan komme. Hjælpen er kun et klik væk. Vi kan nemlig supportere vores løsninger remote, så du hurtigt kan komme videre i dit arbejde. Hvis det akut opstået problem ikke kan løses remote, så kommer vi naturligvis dig til undsætning, så vi sørger for, at du igen kan komme op og køre med dit udstyr. Det er også muligt at benytte klip fra “klippekortet” hvis man ønsker ekstra hands ved produktioner. “Klippekortet” laves pr. tilbud og skræddersys altid til lige netop jeres behov.
uddanelse

Erfaring både foran og bagved kameraet

Hos Video People har vi stor erfaring både med at styre teknikken og stå foran kameraet. Vi er derfor altid klar til at rådgive dig i opbygning af videoer, brugen af udstyret men også træne dig til at blive mere scenevant. Så hvis du savner input til opbygning af videocontent, få større know-how om hvordan du producere en fangende livestream eller mangler sparring til at kunne fremstå mere troværdig og professionel foran kameraet, så er vi klar til at hjælpe dig i mål med dine ønsker.